SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Club Balonmano Vinaròs, actualitat setmanal de competicions

nfantil Masculí:

Artclinic CBM Vinaròs 11 – H. Onda 31

CBM Vinaròs: Marcos, Ayza, Pau Febrer, Andreu Borut, Juan José Gras, Manel Pérez, Ian Ferrer, Sergi Vázquez (8), Eloy Corral (2), Xavier Ciruella, Izan Arques (1) i Marcos García.

Partit disputat al Pavelló Municipal de Vinaròs, contra un rival que el any passat va quedar en segona posició de la lliga, els Vinarossencs van aguantar la primera part situanse dos gols per devant, però la segona part els Vinarossencs, van notar el fisic, i el Onda és va emportar el partit per una clara diferencia, ens quedem en la primera part en que els nostres ho varen donar tot.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 26 – C.H Vila-real 31

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Alexis Federico (7), Erik Kharkavchuk (2), Sergio Julve (3), Iván Roda ,Joan Albiol (4), Max (2) i Marc Pérez (8).

Nova derrota del juvenil en un partit en dues parts ben diferenciats. Una primera per a oblidar, perdent molts balons en atac i deixant córrer al Vila-real i a més a més dels lesionats nostres, Sergio, també va haver d’estar molt de estona a la banqueta per problemes físics, tot este coctel va donar pas a obrir forat i els forasters guanyaben d’11 al descans.

Marcador just veient el despropòsit de partit que van fer els del Roda. Però a la segona part els lesionats òbviament tampoc van jugar, i l’equip va sortir en una altra mentalitat i inclús van tindre pilota per posar-se a 4 gols.

L’equip va creure en ells i van forçar pèrdues de pilotes dels de la Plana i en atac va haver-hi més mobilitat i decisió per atacar la defensa vila-realenca que ja no era tan superior com a la primera part .

1ª Autonomica Sènior Masculí:

CBM Maristas Algemesi-Favara 40 – Tudor Bars CBM Vinaròs 29

CBM Vinaròs: Andrés Vallès, Marcos Chaler , Ferran Ferreres, Taty Adell (1), Sergi Llonart (8), Gabri Albiol (3), Sergi Albacar (1), Quim Sanz (11), Cristian Miralles (1), Ian Cuartiella (1) i Agustín Serrano (3).

Partit jugat diumenge a Sueca i el Tudor en un arranca de partit espectacular es va posar 4 gols per davant, en molt bona defensa i molt encert en atac.

Els valencians a poc a poc van anar refent-se fins a capgirar el marcador i arribar al descans en un 15-10 a favor.

La segona part no va tindre història, els nostres van perdre el pes al parquet i van facilitar els contraatacs dels de casa per acabar de trencar el partit.