SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Carlos Gonzálbez i Voro García ompliran de ‘jazz’ el Palau de Congressos de Peníscola

 

El concert ofereix un repertori que va des del ‘jazz’ ortodox fins a peces amb influències d’altres estils

Gran expectació davant el concert del pròxim divendres 15 de juliol amb Melody Gardot

Cultura de la Generalitat, a través del Institut Valencià de Cultura, presenta aquest divendres 8 de juliol el segon dels concerts del 19è Festival Internacional de Jazz de Peníscola, amb la proposta de Carlos Gonzálbez i Voro García.

 

Matthieu Saglio Quartet va donar principi, divendres passat 1 de juliol, a l’edició d’aquest any del festival. El delegat territorial del IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “ha estat un bon començament amb gran resposta del públic i un artista lliurat, que fins i tot va avançar temes nous, encara no registrats, com a regal per al públic de Peníscola”; també ha aprofitat per a convidar a la ciutadania a continuar gaudint del millor ‘jazz’ i assistir al concert d’aquest divendres “amb el destacat guitarrista Carlos Gonzálbez i un dels millors trompetistes que tenim en les nostres terres i la resta de l’Estat, com és el valencià Voro García”. A més, Ribes ha agraït “la gran expectació davant el concert del pròxim divendres 15 de juliol amb Melody Gardot, que omplirà el Palau de Congressos de Peníscola”.

 

El divendres 8 de juliol a les 20.00 hores, en el Palau de Congressos de Peníscola, tindrà lloc el concert del guitarrista Carlos Gonzálbez Trio i el trompetista Voro García, que han unit els seus talents en un quartet de formació recent al costat de Miquel Álvarez, al contrabaix, i Vicent Espí, a la bateria. Carlos Gonzálbez, pioner del ‘jazz’ valencià i considerat el millor guitarrista de ‘jazz’ nacional durant molts anys, i Voro García, amb una trajectòria impecable i en plena maduresa interpretativa, ofereixen una selecció musical variada i brillant en la qual la tècnica està al servei de la qualitat i el bon gust. Música que, prenent com a base el ‘jazz’ més ortodox, es nodreix d’influències de múltiples fonts per a incloure en el seu repertori des d’un calipso (‘Ca-Lee-Sota’ de Lee Morgan) fins a la ‘Samba pa tri’ de Voro García, passant pel conegut bolero ‘Amb tu en la distància’, el musical americà ‘Someday my Prince Welcome’ o el ‘jazz’ més actual amb temes de Carla Bley, Perico Sambeat i Voro García.

 

Els pròxims concerts del festival tindran lloc el divendres 15 de juliol, amb la gran artista internacional Melody Gardot, i el Festival de Jazz de Peníscola finalitzarà el divendres 22 de juliol amb el ‘swing’ i el ‘gipsy jazz’ de Tatiana Eva-Marie & Avalon Jazz Band.

 

Les entrades estan a la venda en la web <jazz.ivc.gva.es> per només 10 euros.