SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Canet lo Roig vendrà roses el dia de Sant Jordi a benefici de la lluita contra el càncer

 

El municipi celebrarà el Dia Internacional del llibre amb activitats infantils i un concert a càrrec de l´Agrupació Musical Santa Cecília.

N. de P.

Canet Lo Roig vendrà roses el dissabte 23 d’abril, Dia de Sant Jordi, a benefici de la lluita contra el càncer.  «Tots els diners que es recullin aniran destinats de manera íntegra a la delegació provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)», explica l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, que puntualitza que és una manera «de conscienciar i sensibilitzar a tots els veïns de la necessitat de col·laborar contra aquesta malaltia, que cadascú de nosaltres aportem el nostre petit granet de sorra”.

Pallarés confia “a rebre molts visitants i esgotar les existències de roses, encara que també es podran fer aportacions sense necessitat de rebre cap flor a canvi”. De fet, l’alcaldessa explica que s’han programat altres actes per fer encara més atractiva la jornada en què se celebra el Dia Internacional del Llibre: durant tot el matí, i coincidint amb la venda de roses, tindran lloc diverses activitats per als més petits i, a la tarda, a les 19 hores, tindrà lloc un concert de l´Agrupació Musical Santa Cecília. «Al mateix temps que volem fer gala de la solidaritat i generositat dels nostres veïns, també ens hem marcat com a objectiu dinamitzar la vida social i cultural del municipi», afirma Pallarés.

La jornada del 23 d’abril forma part d’un ampli programa d’activitats que al llarg del present mes, i al marge dels actes religiosos de Setmana Santa, compta amb altres iniciatives interessants perquè els visitants de tota la província puguin gaudir de la bellesa del nostre poble i conèixer-lo molt millor”, explica  Pallarés, que destaca que per al proper dia 30 s’ha programat una ruta històrica gastrocultural pel cas antic de Canet Lo Roig.