SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Canet lo Roig remodelarà el Calvari amb un projecte que ha guanyat el 2n Premi ‘Som Ceràmica’ finançat per la Diputació

N de P:

Canet lo Roig continua transformant-se. I ho fa sent un referent des del punt de vista arquitectònic i social. L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés anuncia “la pròxima remodelació del Calvari de la localitat, un projecte que permetrà recuperar aquest espai per a ús i gaudi públic, gràcies a una innovadora proposta en ceràmica que ja és un referent abans de la seua execució, doncs que ha quedat en segon lloc dins del Concurs Ceràmic de Regeneració Urbana – CRU V – ‘Som Ceràmica’ que acaben de fallar-se”.

El Calvari de Canet lo Roig és un espai d’ús públic i punt de referència històrica en el municipi, situat a l’entrada de la població des de La Jana. Es tracta d’un monticle sobre el qual està situada una ermita de mitjan segle XVIII, una infraestructura que forma part del patrimoni historicoartístic i cultural que acaba de ser rehabilitada, uns treballs que es veuran completats ara en l’exterior amb el projecte que impulsa el govern municipal de Pallarés.

 

“Precisament, el projecte que pròximament escometrem des de l’Ajuntament persegueix això, regenerar l’entorn per a ús de veïns i visitants. Parlem d’un espai que ara es troba pràcticament sense ús, i que amb aquesta actuació pretenem que es convertisca en una zona representativa dels orígens del municipi”, subratlla l’alcaldessa de Canet lo Roig.