SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Caixa Vinaròs posa en marxa una línia de crèdit dotada amb sis milions d’euros destinada a finançar instal·lacions d’energia neta i sostenible

Caixa Vinaròs posa en marxa una línia de crèdit dotada amb sis milions d’euros destinada a finançar instal·lacions d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

Antonio Sebastiá, director general de Caixa Vinaròs
El director general de Caixa rural-Caixa Vinaròs, Antonio Sebastiá ha informat extensament en el magazine Ara com ara Maestrat dels detalls d’aquesta promoció que té una important dotació, i per tant pot arribar a molts ciutadans des de Caixa Vinaròs.
Segons Sebastiá bàsicament es financen instal·lacions fotovoltaiques o aerogeneradors tant per a cases particulars de tota mena com per a instal·lacions de pous i similars. L’únic requisit és tenir en propietat l’habitatge o en cas de comunitats saber si els estatuts permeten realitzar operacions creditícies.
segons ha comentat Sebastiá, la inversions necessària mitjana està sobre els 8000€ que permeten un estalvi d’uns 80 € al mes el que suposa que amb aquest estalvi gairebé es paga el crèdit de finançament. A més es pot amortitzar fins a 10 anys i durant altres deu l’electricitat surt pràcticament gratis..
La promoció està oberta a qualsevol ciutadà sense necessitat de ser soci o fins i tot client actual.
 Neteja
 Copia el text