SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Benihort, referent de qualitat a Fruit Attraction 2022

La cooperativa de Benicarló va viure del 4 al 6 d’octubre, tres intensos dies de fira hortofructícola a Fruit Attraction 2022, certamen que ha arribat a la 14a edició. Des de Madrid va donar a conèixer a tots els visitants les fruites i hortalisses de qualitat que cultiven els seus socis productors i que comercialitza sota les marques Benihort i Main. Mestres de la terra.

N. de P.

La fira internacional de fruites i hortalisses va reunir més de 1.800 empreses expositores en 55.000 m2 d’oferta hortofructícola, així com un programa complet d’activitats i jornades tècniques. Així mateix, més de 90.000 participants professionals de 130 països van estar presents en aquesta edició de Fruit Attraction.

Entre les empreses expositores, Benihort no es va perdre l’esdeveniment un any més. La cooperativa que dirigeix ​​Guillermo Edo Barreda va reafirmar la qualitat dels seus productes en aquest important esdeveniment internacional, del qual el director general va ressaltar: “l’optimisme, i l’esforç de les empreses durant els últims mesos amb la vista posada en la recuperació i la reactivació de els seus negocis s’han vist reflectits en aquesta edició de Fruit Attraction”.

Per part seva, el president de Benihort, Sergio Ortiz Bueno, ha detallat: “Aquesta edició de la fira ens ha permès retrobar-nos amb els nostres principals clients i fer nous contactes, als quals, per descomptat, els hem traslladat el nostre entusiasme per la nova campanya tardor-hivern, que desitgem sigui positiva, tant en fruites com en hortalisses”. Aquesta mateixa il·lusió també la transmetien el responsable comercial de Cítrics, Luis Montañés, i el responsable comercial d’Hortalisses, Carlos Miravet, que apuntaven “la qualitat dels productes de la cooperativa com a distintiu de la propera campanya”.

L’estand de Benihort es va ubicar al pavelló 3, al costat de la resta de productors de la Comunitat Valenciana, ia l’espai dedicat a la Generalitat Valenciana. “Al nostre estand de 36m2 mostrem que les fruites i hortalisses de Benicarló són sabor i tradició, però alhora que la nostra cooperativa és futur. El disseny del nostre espai és una picada d’ullet al patrimoni rural benicarlando, representant elements tan emblemàtics d’aquest com les cassets de volta, o l’escultura dels llauradorets amb la cistella de carxofes, entre d’altres”, ha explicat la directora de Comunicació de Benihort, Sunny López Fibla.