SER Maestrat en directe

Benicarló impulsa el teu comerç amb la intel·ligència artificial

Aquest matí, la Regidoria de Promoció Econòmica de Benicarló ha presentat un programa formatiu innovador destinat als establiments comercials del municipi. Amb el nom de “Benicarló impulsa el teu comerç amb la intel·ligència artificial”, aquest projecte té com a objectiu principal millorar la competitivitat dels negocis locals mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

El programa, que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, consistirà en tres sessions de formació grupal i vuit sessions d’acompanyament individualitzat per a cada establiment participant. Aquestes sessions abordaran temes com la gestió de costos, les tècniques de venda i la millora de la relació amb el client, tot utilitzant la intel·ligència artificial com a eina clau.

Segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, aquest programa neix amb l’objectiu de reforçar el teixit comercial local i contribuir al desenvolupament econòmic del municipi. Les inscripcions per a participar en aquesta iniciativa estaran obertes fins al 10 de maig, i es podran realitzar a través del formulari disponible a la pàgina web oficial del projecte.

Amb un nombre de places limitat a 15 empreses, la matrícula es concedirà per rigorós ordre d’inscripció, per la qual cosa s’animava als establiments interessats a no deixar passar aquesta oportunitat de millorar la seva gestió i competitivitat.