SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Benicarló ha participat a la fira Alicante Gastronómica

Els dies 15 i 16 d’octubre estarà present a la IV Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La cuina benicarlanda ha estat representada aquest passat cap de setmana a Alicante Gastronómica.

Alicante Gastronòmica  es considera la major fira gastronòmica d’Espanya. Benicarló ha promocionat la seua cuina i producte a través de dos show cooking . En el primer, el xef de l’Ermita de Sant Gregori va preparar polp flamejat amb salsa kabayaki, poma al forn i terra de panís. A continuació, el personal de Cor de Carxofa va elaborar boletes de carxofa ecològica amb crema de carabassa dolça.

L’estrella Michelin Raúl Resino, establert a Benicarló, també va formar part d’Alicante Gastronòmica amb una intervenció anomenada Els tresors ocults de la Costa Azahar de Castell».

La següent cita, la IV Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, comptarà el 16 d’octubre a partir de les 16 hores amb les demostracions gastronòmiques dels restaurants Destapa’t i Mar Blava by Vericat, que també col·laboraran en la promoció de la marca gastronòmica de la ciutat.

L’Exquisit Mediterrani’

Benicarló forma part de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’Exquisit Mediterrani’, una iniciativa autonòmica per promocionar el turisme gastronòmic.