SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Benicarló es prepara per a la primera Marxa Solidària Contra el Càncer

La cita tindrà lloc aquest diumenge 1 de maig, amb sortida i arribada a la plaça de la Constitució. Les inscripcions estan obertes fins al 30 d’abril en línia i també de forma presencial.

Aquest diumenge 1 de maig tindra lloc la primera edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer, una iniciativa de caràcter lúdic i esportiu amb una marcada vessant reivindicativa i solidària.

La marxa, de 5 quilòmetres, recorrerà la façana marítima de Benicarló, el centre de la ciutat i el Mucbe, per acabar en el mateix punt de sortida: la plaça de la Constitució.

El circuit es apte per a tots els públics, ideal per a convertir Benicarló en una marea verda.

La presidenta de ‘Associació Espanyola Contra el Càncer a Benicarló, Mariló Soriano ha explicat que «amb aquesta marxa  volem aportar el nostre granet d’arena a la lluita contra el càncer i al mateix temps volem donar la màxima visibilitat a la nostra associació, per a què la gent conega el treball que fem i els serveis que oferim per a totes les persones malaltes i les seues famílies».

Soriano ha recordat que «ara mateix, la fundació científica de l’AECC subvenciona més de 100 centres d’investigació en 15 hospitals de tot Espanya i dona beques a pre i post doctorats per a investigació».

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 29 d’abril a través del web www.hj-crono.es o de forma presencial dissabte dia 30 d’abril de 9 a 14 hores als baixos de la Cambra Agrària o també els dimecres de 19 a 20 hores al local de l’AECC del carrer de Sant Joan. L’associació també estarà present al Mercat de Benicarló a partir de dissabte per a formalitzar inscripcions de manera presencial.

Les persones que vulguen participar com a voluntàries poden enviar un correu a benicarlo@contraelcancer.es