SER Maestrat en directe

Benicarló celebra la XII edició de la Setmana de la Ciència amb un programa innovador

“Presentada la XII edició de la Setmana de la Ciència a Benicarló amb un enfocament femení i innovador”

Avui, dimarts 16 d’abril, s’ha inaugurat oficialment la XII edició de la Setmana de la Ciència a Benicarló, la qual es desenvoluparà del 12 al 19 de maig. L’esdeveniment, presentat a les instal·lacions de Paradores Benicarló, ha comptat amb la destacada participació de tres joves dones de la població: Maria, Núria i Mariona.

L’acte inaugural ha reunit diverses personalitats locals, incloent l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, el tècnic de Cultura, Rafa Sanchéz, i el president d’ABAST, Angel Alberich. Entre els diversos punts destacats de la presentació, es va posar èmfasi en l’impuls de la participació femenina en àmbits científics i tecnològics, especialment a través de les tres artistes locals que protagonitzaran l’esdeveniment: Mariona Giner, Núria Herrera i Maria Lluch.

La XII edició de la Setmana de la Ciència a Benicarló s’iniciarà amb un espectacle de circ als jardins del MUCBE, el proper 12 de maig a les 12:00 hores, seguit de diverses xerrades que se celebraran en diferents espais, incloent el museu ciutat de Benicarló, el saló d’actes de Caixa Benicarló i els salons de Paradores Benicarló.

Properament es publicarà la programació completa d’aquesta emocionant setmana, que promet ser un punt de trobada per a la ciència, la cultura i la comunitat a Benicarló.