SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Avui dilluns s’ha reprès el servei de la zona blava i aparcaments soterrats a Vinaròs


El nou contracte manté la gratuïtat de la primera mitja hora i inclourà renovació de cinc parquímetres, a més d’adaptar la resta al pagament amb targeta

A partir d’aquest dilluns 4 de juliol a les 8:00 h és reprèn el servei de la zona blava i pàrquings subterranis, coincidint amb la temporada alta estival. Recordem que el passat 17 de juny es va dur a terme la signatura del contracte per a la concessió del servei d’estacionament regulat de vehicles en la via pública, amb l’empresa guanyadora del concurs Valora Serveis Mediambientals SA. Cal destacar que un cop feta l’adjudicació l’empresa disposava de 30 dies per a posar en funcionament el servei, avançant-lo al dilluns 4 de juliol, a partir de les 8:00 h.
Pel que fa als estacionaments subterranis de Colom i Sant Antoni, es durà a terme el tancament de les barreres i, per tant, al cobrament de l’estacionament, el mateix dilluns 4 de juliol a partir de les 8:00 h. S’aplicarà la tarifa recollida en l’ordenança municipal, que estableix 0,02 €/minut, amb la primera mitja hora gratuïta. Amb relació als abonaments complets, nocturns o per a comerciants, en les setmanes vinents l’empresa posarà a disposició dels interessats tota la informació necessària per a renovar els existents o sol·licitar-ne de nous.
Respecte a la zona blava, el servei també es reprendrà el dilluns 4 de juliol en l’horari i tarifes establertes segons l’ordenança anteriorment esmentada, de dilluns a dissabte de 09:30 h-13:00 h i de 16:30 h a 20:00 h. Les tarifes són de 0,10 cèntims els 15 minuts; 0,40 els 30 minuts; 1 € els 60 minuts i 2 € les 2 hores, que és el temps màxim d’estacionament recollit en l’ordenança.
L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que després del corresponent concurs públic i adjudicació, la zona blava i pàrquings soterrats tornaran a activar-se, fet que facilitarà la mobilitat dels vehicles al centre de la localitat per fer les compres o gestions. Segons assenyalava el nou contracte mantindrà les mateixes tarifes que s’aplicaven fins ara, a més d’incloure millores per garantir una prestació de qualitat.
Millores del nou contracte
Dins de les millores que venien recollides en la licitació l’empresa adjudicatària durà a terme, sense cap cost per a l’Ajuntament, la instal·lació de cinc parquímetres nous que substituiran els antics que no disposen de l’opció de pagament amb targeta, a més d’adaptar tota la resta a aquest sistema, incloent-hi també el pagament amb aplicació mòbil.