SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Auto Esteller concessionari oficial de Seat i ara també de Cupra a Vinaròs i Tortosa ha celebrat el 55 aniversari

Auto Esteller concessionari oficial de Seat i ara també de Cupra a Vinaròs i Tortosa ha celebrat el 55 aniversari. Paral·lelament va presentar nous models amb l’electrificació en el punt de mira i amb la primera presa de contacte del nou vaixell almirall de Cupra, l’impressionant Cupra Born, 100% elèctric.

Auto Esteller va aconseguir situar-se entre els deu millors concessionaris d’Espanya per la seva gestió global.

Santiago Esteller va aprofitar l’ocasió reunint la premsa comarcal per a informar de la incorporació a la direcció d’Auto Esteller de la tercera generació, els seus fills Onelia i Carlos després d’un període de formació en l’àmbit empresarial i després de diversos anys des de la seva incorporació a l’empresa.

En el capítol de novetats Auto Esteller va presentar davant els mitjans els nous Seat León híbrids, vehicles de grans prestacions “netes” cara al medi ambient i econòmics per al propietari. Mes de 200 CV amb la possibilitat de circular fins a 60 km en manera elèctrica sense consumir ni una gota de gasolina i sense emetre ni un gram de co2 a l’atmosfera.

Pel que fa a la marca Cupra, que està sorprenent fins a l’Alemanya, seu central de grup, pel seu gran acolliment en el mercat europeu, es van presentar diversos models d’altes prestacions, híbrids o totalment elèctric, com el cas del nou Cupra Born.

El primer elèctric pur de Cupra, és un model totalment nou i impressionant en tots els seus aspectes, 204 Cv amb un nivell tecnològic espectacular i amb la possibilitat de bateries de 400 o 600 km d’autonomia, xifres notables que permeten ja viatjar amb tranquil·litat.

En gasolina es va presentar l’esportiu Cupra Ateca 2.0 TSI DSG4drive amb 300 CV i el màxim refinament en un motor de combustió. També el Cupra león sportourer que ofereix 245 CV i una amplitud extraordinària en format familiar. La mateixa potència per al Cupra León e-hybrid oferint esportivitat i economia d’ús i respecte pel medi ambient al mateix temps.

No podien faltar en aquesta presa de contacte d’Auto Esteller a Vinaròs i Tortosa els reeixits Cupra Formentor que estan arribat a la seva maduresa amb múltiples versions i motoritzacions entre les quals destaca el Cupra formentor e-hybrid amb 204 CV i la possibilitat de realitzar mes de 50 km en manera elèctrica, sense consumir combustible ni contaminar.