SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Aquest dissabte s’estrena a La Sénia i València el “fanfilm” Indiana Jones i El Santuari de l’ordre negra realitzat per l’equip del canareu Lluís Ortega.

Indiana Jones i el Santuari de l’ordre Negra és l’últim “fanfilm” de Lluís Ortega Giménez que s’estrena aquest dissabte 23 a les 10 de la nit en el centre cultural de la Sénia i en el Festival de Cinema de València.

El projecte cinematogràfic, que es va iniciar fa més de 5 anys, és el tercer “homenatge” que un grup d’aficionats i fans de l’Indiana Jones original protagonitzat per Harrison Ford, dedica a la mítica saga d’aventures.

En aquesta tercera pel·lícula, Ortega a més de director exerceix com Indiana Jones en un elenc de més de cent persones que han col·laborat en tots els aspectes de la producció i les cares visibles de la qual són Jordi Reverté, Aida Masip, Sergi Nebot, Josi Ganzesmüller, Vanesa Geira, Lluís Ortega Melich, Mario Busto i Benjamí Dalmau.

El Santuari de l’ordre Negra s’ha filmat a Alcanar, Ulldecona, Amposta, Peníscola, La Sénia, Xerta, Vall de Roures i Benifallet.

La previsió és projectar-la progressivament en totes les localitats on s’ha rodat i l’any vinent es penjarà en You Tube perquè tothom pugui gaudir-la igual que ja es pot amb els dos anteriors “fanfilm” realitzats per aquest intrèpid equip que té el seu origen a Alcanar.