SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Ana Besalduch és proclamada secretària general del PSPV-PSOE de la comarca de Ports-Maestrat en el Congrés comarcal celebrat a Vinaròs

Escolta Ana Besalduch nova Secretaria General Ports Maestrat
Escolta Ximo Puig , secretari general PSPV-PSOE, necesitat de sobirania energética
Escolta Ximo Puig , secretari general PSPV-PSOE, integració refugiats ucrainesos

Besalduch destaca que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent»

 

L’Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals D’Izco de Vinaròs ha acollit hui el congrés comarcal del PSPV-PSOE on l’alcaldessa de Sant Mateu i diputada autonòmica, Ana Besalduch Besalduch, ha sigut proclamada com a secretària general comarcal. En el seu parlament, Besalduch ha destacat que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals, les que estan més a prop de la gent i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent». La nova executiva encapçalada per Besalduch ha tingut el 96 % dels vots dels delegats sense cap vot en contra.

 

A més a més, Besalduch ha fet referència a la necessitat que l’estructura orgànica comarcal «treballe de manera coordinada amb els òrgans locals i provincials per a millorar els resultats del partit socialista de cara a les eleccions de 2023». «L’estructura comarcal és una estructura històrica fortament arrelada al nostre territori i que resulta un element de vertebració clau a l’hora de recollir les demandes i propostes dels seus habitants i de fer arribar iniciatives i projectes que des d’estructures superiors es porten a terme», ha assenyalat la secretària general comarcal.

 

Besalduch ha valorat que l’objectiu principal de l’estructura comarcal és «dissenyar, coordinar, avaluar i impulsar l’acció, tant política com electoral, de tots i cadascun dels municipis que l’integren, acompanyant, assessorant i coordinant-se amb les diferents agrupacions existents dins el territori». «I este objectiu, estarà sustentant en quatre eixos fonamentals com son: ser una comarca amb veu pròpia, on la lluita per la igualtat serà un signe d’identitat irrenunciable, obrirem nous canals de participació i farem el seguiment corresponent dels projectes estratègics comarcals», ha conclòs.

 

Ximo Puig aposta per “els valors socialdemòcrates” per a afrontar la sortida de la crisi: “No podem fer passos enrere i deixar passo als populistes”

 

 

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha inaugurat aquest dissabte el Congrés Comarcal del partit en Ports Maestrat en el qual s’ha proclamat a Ana Besalduch com a nova secretària general de la comarca

 

  • Ximo Puig celebra el suport d’Europa a la proposta energètica de Pedro Sánchez: “Hem d’aconseguir la sobirania energètica”

 

València, 26 de març de 2022.- El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha apostat avui per “els valors socialdemòcrates com a eina per a afrontar la sortida de la crisi provocada per la invasió d’Ucraïna” i ha afirmat que “no podem fer passos enrere i deixar passo als populistes”. Així s’ha manifestat el president durant la inauguració del Congrés Comarcal del partit en Ports-Maestrat en el qual s’ha proclamat a Ana Besalduch com a nova secretària general de la comarca per als pròxims quatre anys.

 

En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que “vivim moments complexos, però no hi ha solucions màgiques per a aquests problemes” i ha recordat que “els cants de sirena del populisme sempre acaben malament”. A més, ha assegurat que “aquells que estan bloquejant l’economia perden la raó” i ha advocat per “donar suport als acordo del Govern amb el sector del transport perquè l’economia continue funcionant”.

 

Així mateix, el president ha celebrat el suport d’Europa a la proposta energètica de Pedro Sánchez: “Europa torna a ser la solució com ho va ser durant la pandèmia, hem de treballar junts per a sortir d’aquesta crisi”. En aquesta mateixa línia, Ximo Puig ha insistit a “aconseguir la sobirania energètica” i ha anunciat que “en la Comunitat Valenciana impulsarem un pla de resposta energètica per a accelerar els processos de les renovables, que ens permeti a més garantir treball i benestar per a tots els valencians i valencianes”.

 

GESTIÓ SOCIALISTA

 

D’altra banda, el secretari general del PSPV-PSOE ha animat als i les socialistes a “tornar a sortir al carrer, parlar amb la gent i donar la cara perquè el que estem fent és millorar les condicions de vida i solucionar les dificultats de la gent”. “Estem millor en tots els indicadors econòmics que quan arribem al Govern en 2015, i l’elecció de la planta de Volkswagen a Sagunt demostra que gestionem molt millor l’economia que la dreta”, ha subratllat Ximo Puig.

 

Finalment, el president ha reiterat que “l’objectiu dels socialistes valencians és millorar el treball per a continuar transformant el nostre país”: “És el moment de donar la cara i no fer passos enrere”.