SER Maestrat en directe

Alcossebre es prepara per a acollir el III Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

Des del divendres 3 al matí fins al migdia del diumenge 5, el Passeig Marítim Tomás Vallés acollirà showcookings, tastos, concerts, mostra de productes de Castelló Ruta de Sabor i parades de restaurants.

Alcossebre es convertirà a partir de demà divendres 3 de maig fins al diumenge 5 en l’escenari privilegiat pel qual passaran fins a deu restaurants amb Estrella Michelin, tres d’ells de la província de Castelló i un situat en el municipi. El Passeig Marítim Tomás Vallés acollirà la celebració de l’III Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor i, en els últims dies, ha anat prenent forma tot el muntatge de l’esdeveniment, com l’escenari en el qual es realitzaran els showcookings, actuacions musicals, tastos i ponències o les casetes dels vint-i-quatre productors de Castelló Ruta de Sabor i dels vuit restaurants assistents (set són restaurants locals als quals se sumarà un restaurant de L’Alcora).

 

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha assenyalat “la repercussió positiva que tindrà per al nostre municipi albergar un esdeveniment com aquest en el qual, a més de comptar amb professionals capdavanters de la gastronomia nacional que sempre suposa un pol d’atracció per a visitants, convertim Alcossebre en un gran aparador en el qual exposar els productes de la nostra terra”. Juan ha assenyalat que “gràcies a la Diputació de Castelló, aquest cap de setmana serà una oportunitat única per a gaudir de la millor gastronomia en un escenari privilegiat, al costat de la mar, a Alcossebre”.

 

El Festival Gastronòmic comptarà amb els xefs Alejandra i Emanuel (restaurant Atalaya), Raúl Resino (Restaurant Raúl Resino), Miguel Barrera (Restaurant Cal Paradís), Xabier Goikoetxea (Oria by Martin Berasategui), Alberto Ferruz (Restaurant BonAmb), Fran López (Restaurant Villa Retiro), Begoña Rodrigo (Restaurant La Salita), Koldo Royo, Nazario Cano, Roseta Félix (Restaurant Fraula), Juanfran Valiente (Restaurant Quique Dacosta) i Rubén Miralles (Restaurant Rubén Miralles). Al costat d’ells, se sumarà el Chef Bosquet, un referent gastronòmic internacional.