SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Alcossebre acull la III Fira Gastronòmica aquest cap de setmana

Les activitats inclouen showcookings amb destacats cuiners, tastos amb productes de Castelló Ruta de Sabor i concerts

N. de P.

El carrer Rench d’Alcossebre es convertirà aquest cap de setmana en epicentre gastronòmic de la província, amb la celebració de la III Fira Gastronòmica que inclou més de 20 llocs de venda amb productes de Castelló Ruta de Sabor i actes paral·lels entorn dels productes de proximitat. La Fira obrirà al públic el divendres a les 17.00h i a les 18.30h tindrà lloc una elaboració d’arrossos amb degustació per als assistents, a càrrec de l’associació Amigos del Buen Yantar.

El dissabte 7, la fira obrirà a partir de les 11.00h i a les 12.00h tindrà lloc el primer showcooking a càrrec del CdT-Castelló, seguint a les 17.15h, amb showcooking d’elaboracions d’ametlla a càrrec del restaurant VaivéN d’Alcossebre amb el mestre pastisser Jean Lambert i a les 18.00h serà el torn dels cuiners Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador del restaurant Atalaya d’ Alcossebre, que compta des d’enguany amb una Estrella Michelin. Els showcookings prosseguiran el diumenge a les 11.00h amb el xef Pedro Salas del restaurant Arre de Castelló, a les 17.30h amb Marc Martorell i Danny Silva del restaurant Gaudir d’Alcossebre, a les 18.15h amb Modesto Fabregat del restaurant Serra d’Irta i a les 19.00h amb Borja Agut del restaurant La Villa d’Alcossebre.

La fira es completa amb dos concerts en directe en el mateix recinte, el divendres a les 20.00h, concert de rumba pel grup Son de Agua i el dissabte a les 20.30h, amb rock a càrrec de Zippy Zappers.

Els tastos tindran també un protagonisme destacat: el dissabte a les 19.15h, tastos de formatges i vins i el diumenge, a les 12.00h, tast de cerveses artesanals. Els tiquets per a assistir estaran a la venda en la fira prèvia reserva.
Les jornades es completen amb les Jornades Gastronòmiques amb productes de Castelló-Ruta de Sabor en 10 restaurants de la localitat.

El regidor de Comerç, Miguel Martorell, destacava que “és una fira totalment oberta, amb una gran qualitat amb professionals capdavanters de la gastronomia de la província i d’Alcossebre i amb unes jornades gastronòmiques de gran nivell”.