SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Alcossebre acollirà aquest dissabte el primer dels xous de la gira de l’espectacle “Locos x los 80” en la seva gira d’estiu per tot el territori nacional

Entrevista al productor de l’espectacle, Toni Miranda, al ‘Hoy por Hoy’ Maestrat.

Alcossebre acollirà el primer dels xous de la gira de l’espectacle “Locos x los 80” en el seu gira d’estiu per tot el territori nacional. Serà el dissabte 2 de juliol, a partir de les 20.00h, en el passeig marítim Tomàs Masiano, amb entrada lliure. “Després de dos anys marcats per la pandèmia, hem volgut donar la benvinguda a l’estiu amb aquest gran festival que estem segurs reunirà persones de diverses generacions units per la música dels 80”, ha explicat la regidora María Agut.

L’espectacle, produït i conduït pels discjockeys Fernandisco i Toni Miranda, compta amb un camió-escenari de 12 metres, 45.000 watios de so i 235.000 watios de llum, música en directe i animació. Segons explicava Toni Miranda, “a través d’aquest espectacle, de més de cinc hores de música ininterrompuda, tornarem a gaudir de la música dels 80, tant a nivell de música disco com d’actuacions en directe que recordaran a les grans bandes de l’època”. El productor musical i cantant Carlos de López, cantant de la banda Dragon Rapide, que va triomfar en el panorama de la música nacional dels anys 80 i 90, participarà també interpretant, en viu, cançons emblemàtiques de Queen o Prince.

El regidor de Festes i Joventut, Jordi Batiste, destacava que “des de l’Ajuntament, tenim preparat un ampli dispositiu perquè tot l’espectacle es desenvolupi sense problemes” i al costat de l’edil María Agut insistia a “convidar a tots els nostres veïns i veïnes, gent de la comarca i visitants al fet que gaudeixin d’aquest gran festival en el nostre municipi”.