SER Maestrat en directe

Alcalà-Alcossebre reforça la seva col·laboració amb FEPEVAL per a millorar el polígon industrial El Campaner

  • L’assemblea general de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, celebrada a Alcossebre, contribueix a la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del polígon, amb la participació de l’Associació d’Empresaris local.

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) ha realitzat la seva assemblea general a l’edifici municipal CESAL d’Alcossebre, amb la participació de més de 40 membres de tota la Comunitat, incloent polígons industrials, parcs empresarials, associacions empresarials i Entitats de Gestió i Modernització (EGMs) de polígons industrials.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “des de l’Ajuntament, som conscients que el futur dels nostres pobles passa especialment per les zones industrials perquè són les que tenen més capacitat per a crear llocs de treball. Per això és fonamental comptar amb entitats com FEPEVAL que compta amb una trajectòria de 25 anys treballant en pro de les indústries valencianes”. El primer edil ha recordat que “en el cas del nostre poble, Ajuntament, Associació d’Empresaris i empreses treballem de la mà per a la millora del nostre polígon industrial El Campaner. Des del minut 1 del polígon, Ajuntament i Generalitat Valenciana hem tingut clar que calia aprofitar tots els recursos perquè el nostre polígon pogués millorar i la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització és un bon exemple”.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha destacat la importància del sector industrial per a la província de Castelló “com a motor industrial a Espanya, amb un 36,6% del seu PIB provinent de l’activitat industrial” i elogiava la labor de FEPEVAL “defensant els interessos de milers d’empreses que operen en aquests polígons, servint com a altaveu davant les administracions públiques tant a nivell regional com estatal” i reiterava que “en aquesta línia de treball, exemple i dedicació en favor de la indústria d’aquesta província, sempre tindreu a la Diputació Provincial de Castelló com a lleial aliada”.

Com ha assenyalat el president executiu de FEPEVAL, Diego Romà, “és la primera vegada que FEPEVAL celebra la seva assemblea general a la província de Castelló, per la relació existent amb l’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre i l’Ajuntament, arran de l’impuls de l’EGM del polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert, dels primers a crear-se a la província de Castelló”.

El president de l’Associació d’Empresaris local, Jesús Sanmartín, que forma part de la junta directiva de FEPEVAL, ha insistit en “l’aparador que suposa per al nostre municipi i el nostre polígon treballar des de dins al costat de FEPEVAL” i valorava molt positivament “l’inici d’una interessant línia de treball amb la Diputació de Castelló per al desenvolupament del sector industrial”.