Podcast | Benicarló sol·licita la Creu al Mèrit Policial per a quatre agents que van salvar dues vides a la platja del Morrongo

En la Sessió Ordinària celebrada aquest dijous, el Ple de l’Ajuntament de Benicarló va aprovar per unanimitat la sol·licitud a la Generalitat Valenciana de la concessió de quatre Creus al Mèrit Policial per a agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil. Aquesta distinció es demana com a reconeixement per la seua intervenció en un rescat a la platja del Morrongo.

Els agents proposats per a rebre la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig són Luís María Barril Ramos, Policia Local de Benicarló; Carlos Valladolid Fuster, Policia Local de Vinaròs; i els guàrdies civils Antonio José Martín Periñán i José Manuel Sánchez Martínez. Tots quatre van ser clau en salvar un home que es trobava en perill a la platja i en evitar que un menor fora arrossegat mar endins.

Durant la sessió, tots els grups municipals van destacar la importància de la tasca de les forces de seguretat en la protecció de la ciutadania, subratllant especialment el treball de la Policia Local i la Guàrdia Civil en aquest cas concret.

Aquest reconeixement posa de manifest el compromís i la dedicació dels agents en la seva missió de garantir la seguretat i benestar de la comunitat.