Podcast | El Ple de Benicarló ratifica el nomenament de les Falleres Majors i les Corts d’Honor per a 2025

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló, celebrat aquest dijous, ha confirmat oficialment el nomenament de les Falleres Majors per a l’any 2025. Marta Delshorts Sorlí serà la Fallera Major, mentre que Abril Martín Segarra ocuparà el càrrec de Fallera Major Infantil. A més, també s’han ratificat les seues respectives Corts d’Honor.

La regidora de Falles, Arancha García, ha estat la primera a felicitar les representants de les festes de Sant Josep, seguida dels portaveus dels diferents grups municipals. L’alcalde, Juanma Cerdá, ha tancat els parlaments, desitjant-los el millor en aquest nou camí cap a les festes josefines de l’any vinent.

Prèviament a la sessió plenària, el president de la Junta Local Fallera, Rafa Marín, ha anunciat els mantenidors dels actes d’exaltació de les Falleres Majors. Fede Guimerá Ballester, qui fou president de la Junta Local Fallera, serà el mantenidor de l’acte de la Fallera Major, mentre que Rocío Martínez Montaña, antiga Fallera Major Infantil, exercirà el mateix paper en l’acte infantil.

La Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil estarà formada per Lola Ortiz Saz, Atenea Bosch Fresquet, Zoe Tàpia López, Martina Orero Maura, Ángel Fernández Gellida, Aina Cucala Loriente, Diego Masip Bretó, Fede Guimerá Roig, Ana Moreno Genovés, Martina Burriel Pla, Victoria Bayarri Cevallos, Quim Casals Saz i Olivia Sánchez Garriga.

Pel que fa a la Cort d’Honor de la Fallera Major, les components seran Andrea Artigas Albert, Anna Lisa Bogdanowitz, Inés Agut Muñoz, Laura Carreras Arias, Sara Martínez Febrer, Ana Belén Ramia Pérez, Raúl García Calvet, Eric Fuster Sancho, Kevin Salvador Verge i Pablo Doello Muñoz.

Les Falles de Benicarló del 2025 es preveuen plenes de grans moments i celebracions, amb unes representants que, sens dubte, faran brillar aquestes festes tradicionals.