El Servigroup Peníscola no dona opció a l’Alcora i es classifica per a la Final Four de la Supercopa Comunitat

El Servigroup Peñíscola va golejar aquest dimecres L’Alcora FS per 1-9 en la segona jornada de la Supercopa Comunitat, assegurant-se així un lloc en la Final Four del torneig autonòmic. Tot i arribar al descans amb un ajustat 0-1, l’equip de Santi Valladares va mostrar una gran eficàcia a la segona part, destacant la gran actuació de Pau Cerrillo, jugador del Sènior B, que va anotar tres gols en poc més d’un minut.

L’Alcora va començar amb força davant un pavelló ple, amb una doble ocasió en el primer minut que va desbaratar Gus. A partir d’aquí, el domini del Peñíscola va ser absolut, acumulant oportunitats fins que Pani va inaugurar el marcador al minut 12, assistit per Elías. Malgrat algunes noves ocasions com un xut de Lucas al pal, el 0-1 es va mantenir gràcies a les intervencions del porter local, Alguacil.

A la represa, el Peñíscola només va necessitar 13 segons per ampliar distàncies amb un gol de Víctor Pérez. L’Alcora va perdre solidesa defensiva i els visitants van aprofitar per incrementar el marcador. Juanico va anotar dos gols seguits, i Pau Cerrillo va fer un hat-trick en només un minut i mig, situant un contundent 0-7. Un gol en pròpia porta i un altre de Víctor Pérez van arrodonir la golejada abans que Rubén fes el gol de l’honor per L’Alcora en l’últim minut.

Tot i les baixes, el Peñíscola va complir i es va assegurar el passi a la Final Four 2025. El pròxim dimarts buscaran consolidar-se com a líders de grup a Castelló, mentre que aquest dissabte disputaran un partit de pretemporada a casa contra el Sala 10 Zaragoza.

Gols: 0-1 Pani (min. 12), 0-2 Víctor Pérez (min. 21), 0-3 Juanico (min. 24), 0-4 Juanico (min. 24), 0-5 Pau (min. 28), 0-6 Pau (min. 29), 0-7 Pau (min. 29), 0-8 en pròpia (min. 34), 0-9 Víctor Pérez (min. 38), 1-9 Rubén (min. 40).