La Biblioteca de Benicarló ret homenatge a Estellés en el centenari del seu naixement

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló commemora el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés amb una programació per a tots els públics que pretén homenatjar la figura de l’escriptor valencià.

Dimecres 2 d’octubre a les 18.30 hores es presentarà el llibre ‘Vicent Andrés Estellés: la veu d’un poble’, la primera biografia de l’escriptor valencià escrita pel músic i escriptor Pau Alabajos, que fa un recorregut per la vida i obra d’Estellés partint dels seus poemes clau i des d’una vessant purament humana.

Després de la presentació, l’autor oferirà el concert-recital ‘Estellés a cau d’orella’, on Alabajos recupera algunes de les cançons més emblemàtiques del seu repertori que es corresponen amb alguns dels textos més emblemàtics d’Estellés (‘Assumiràs la veu d’un poble’, ‘Sonata d’Isabel’, ‘M’aclame a tu’, ‘Coral Romput’, ‘Cançó de bressol’…) i hi ha sumat algunes noves adaptacions musicals del seu nou projecte discogràfic.

L’endemà, 3 d’octubre, la Biblioteca acollirà la representació de l’espectacle teatral ‘El fill del forner: coneixent Estellés’, amb Lorena Comín i Òscar Briz. L’obra és un recorregut pels poemes de l’escriptor de Burjassot que inclou poesia, teatre i música per a tota la família.