La Regidoria de Sanitat dona continuïtat al programa “Alcalà-Alcossebre Biosaludable”

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per continuar donant continuïtat al programa “Alcalà-Alcossebre Biosaludable” a través del que es promociona l’ús de l’àrees de màquines biosaludables, donat el seu efecte positiu en la salut dels seus usuaris i usuàries. En aquesta nova campanya, es realitzaran vuit sessions pràctiques durant el mes d’octubre, en horari de 9.30h a 10.30h, en les àrees de màquines saludables municipals, al parc del Ferrocarril d’Alcalà i el parc del carrer Llevant d’Alcossebre. Les persones interessades a participar en les sessions pràctiques poden inscriure’s a l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre.

 

També està previst seguir amb el repartiment de la guia editada pel propi Ajuntament en la qual es detallen instruccions per a exercitar-se correctament en les màquines biosaludables: tipus d’escalfament adequat, informació específica sobre cada màquina amb les seves funcions, ús i recomanacions. També pot descarregar-se i consultar-se en línia a la web municipal.

 

Aquesta actuació forma part de les accions de Xarxa Salut que desenvolupa l’Ajuntament i ha comptat amb una subvenció de la Conselleria de Sanitat, dins de les ajudes en matèria de projectes de projectes de desplegament del Pla de Salut de la Comunitat Valenciana en municipis. Aquesta ajuda cobreix el 100% del cost de l’actuació, en total 1.384 euros.

 

La regidora de Sanitat, Melina Fradejas, ha destacat que “el nostre objectiu és familiaritzar sobretot al col·lectiu de persones majors amb l’ús d’aquestes àrees biosaludables ja que són molt beneficioses per a millorar la flexibilitat i la tonificació muscular i, en definitiva, estar més saludables i actius”.